lördag 26 december 2020

26 december - En extra julklapp

Jag fick ett e-brev på själva julafton, som gladde mig mycket. En extra julklapp!

Jag hade blivit utvald till årets Bouleprofil 2019 men eftersom Coronan begränsat det mesta av verksamhet och styrelsemöten hade inte beslutet tagits och förmedlats förrän nyligen, 2020.

Årets Boule Profil brukar utses till distriktsårsmötet varje år och delas ut då. Distriktsårsmötet 2020, när detta skulle ske i mars blev det inställt. Ett nytt försök att få till mötet, gjordes i november, men samma sak då, det blev inställt. Därför presenteras 2019 års Boule Profil på detta sätt. GRATTIS.


Ett guld, två brons och en kvartsfinal blev mitt fantastiska facit under Boule-SM 2019.

Brevet var underteckat av vår ordförande i Östsvenska Boueförbundet, Jan-Åke "Jågus" Gustafsson, som meddelade att det var mina stora framgångar under Boule-SM i Linköping sommaren 2019 som låg till grund för ett enhälligt beslut, vilket också inkluderade motiveringarna "gentlemannaskap och långvarigt engagemang i sporten".

Nog är jag mycket glad åt mina medaljer och framgångar i tävlingar, men jag blir faktiskt ännu gladare och framför allt väldigt stolt över att få bära epitetet årets Bouleprofil som ju innebär så mycket mer än bara vinster på banan.


SM 2019 är överståndet.

Så härmed vill jag framföra mitt varma tack till styrelsen och alla hundratals medlemmar i ÖSBF, Östergötland, Småland, Öland och Gotland för att just jag får bära denna ära med tillhörande vandringspris.

Länk till ÖSBF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar