torsdag 28 januari 2010

28 januari - Ont i foten

.
Grannen hemma, överraskade i ateljén idag med en semla och efterfrågade en kopp kaffe till densamma; ett svårpasserat läge.
.
Nu så, efter en ganska asketisk lunch på Rotary där jag fick lyssna till ett spännande och egenupplevt föredrag om KGB, ja alltså jag själv snålade med kaloriintaget, finns det ingen återvändo. Mitt hälsoprojekt driver mig ut i snålvinden och yrsnösticket.
Min onda fot, de två små lösa benbitar som sitter i vristen och värker och låser, operation är förresten beställd med de tre månadernas vårdgaranti, får inte hindra mig idag.
.
Det är bara att bita ihop. Sparka upp de där benflisorna ovanför knölen, låta det värka innan endorfinerna tar över. Ut ska jag.
.
Jag vandrar en timme i rask takt på ofattbart välplogade och grusade småvägar och trottoarer, kommunens snöröjare måste ges une grand eloge, och nu har jag just kommit tillbaka välfylld av energi och syre. När man är nöjd med sig själv, jag tycker faktiskt att mitt liv är väldigt rikt och omväxlande, arbetar man bättre.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar