onsdag 15 december 2021

15 december - Inbjudan till Julöppet

Det har verkligen varit fram och tillbaka, men mest negativt, med inbjudningar till utställning och fest i min ateljé under de senaste två åren. Coronan har lagt ett tätt och mörkt lock över allt positivt alldeles för länge, så nu gläntar jag på förlåten till kommande helg, den fjärde advent, genom att inbjuda alla mina vänner och följare, du som läser detta, att känna dig/er välkommen hit. Det är på tiden nu!

kl 10 - 16, lördag och söndag den 18 -19 december.

Vi tar det försiktigt och varligt med avstånd och respekt. Jag har gott om plats i alla rum och vrår, där det finns mycket att se och uppleva just nu. Jag bjuder på glögg och pepparkaka!

Julklappar och presenter åt kära vänner eller åt sig själv finns av olika slag och till helgen kommer jag att erbjuda extra bra priser.

Jag har fyllt på min vägg i Lilla Galleriet med nya akvareller inramade enkelt men snyggt och i två prisklasser: 800 kr och 1200 kr (nedsatta från 1500 kr) under julöppet 2021.

Jag erbjuder två, redan väl kända brickor till ett bra pris, liten oval med motiv "Rödhake" för 220 kr och stor rektangulär med motiv "Blåsippa" för 250 kr.

Kvalitetsmuggen "Knölsvan" har sålts under ett par år till priset 125 kr/st. Nu har jag fått möjligheten att köpa in restlagret och kommer att sälja muggen till ett mycket reducerat pris vilket dessutom minskas ännu mer med antalet köpta muggar. Jag har ett kanonpris till den som köper t ex 6 st, 12 st eller t o m 24 st.

Julkort har jag förstås också, med text eller utan samt många andra kort av olika format dessutom. Plockpris gäller.

Naturligtvis har jag många "tavlor": oljor, akvareller och grafik på galleriets väggar. Allt är inramat och klart för hemtagning. Prisläget har god bredd med möjlighet för alla att finna just det man söker.

Varför inte en vintrig akvarell från Tåkern.


Blommande kamelia.

Ni som varit hos mig tidigare känner till min vurm för växter. Även i år finns mycket att titta på. För vinterförvaring i ateljén har jag nu kamelia, Agapanthus, solanumträd och mycket annat att samtala om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar