måndag 5 december 2011

5 december - Minnen från Turkiet III

.
Det är väl knappast det man först vill förmedla från ett besök i Turkiet, att man har bott på det mest extrema femstjärniga hotellet någonsin i sitt långa liv.
Men så blev det. Det ena stället efter det andra slog oss med häpnad och det allra sista, åter i Antalya vid kusten, var så spejsat och modernt att det kändes som att komma in i ett rymdskepp när man klev in mellan vakterna genom porten.

Allt gick i kliniskt vitt med rosaorangefärgad design i både ljus, prylar och effekter, även personalen ingick i detta scenerio med sina kritvita kostymer och skor.Ett rymdskepp således eller kanske värre ändå - ett sjukhus - och varför då inte en dårhus, ty så kändes det nästan ibland då man vandrade fram genom kala blankvitlackade korridorer utan ett enda skarpt veck eller hörn.

Buffen i matsalen var överdådig och det ordet räcker ändå inte till för att beskriva innehållet och volymen.Vårt våningsplan.Utsikten rakt ner i lobbyn från etage 8.Nattygsbordet vid sängkanten.Vi öppnar vår dörr och kliver in.Speglar åt alla håll. Det och blankvita väggar.

3 kommentarer:

 1. Jag kan inte bestämma mig för om det är fräscht eller bara olustigt. Cool bild i alla fall, den sista här med er i speglarna!

  Puss Hanna

  SvaraRadera
 2. Sååå häftigt!!

  / Camilla

  SvaraRadera
 3. WOW! Häftig bild!
  /Jenny

  SvaraRadera