torsdag 7 oktober 2010

7 oktober - Regn och reaktion

.
Idag regnar det lugnt och stilla. Det var längesedan. Det behövs antagligen. Det känns som att vi är väldigt bortskämda med regn och väta. Att vi tar det för givet och till och med gnäller över det. Livgivande vatten - så avgörande.
.
Igår var det "första spadtaget" som gällde för Naturum Tåkern. Kl 15.00 förättades det hela av vår nya landshövding på plats vid Glänås besöksområde. Jag själv var inbjuden men ibland måste man välja bort och igår var jag aldrig tveksam över vad - Kungl. Vetenskapsakademien fick förtur.
Äntligen har bygget kommit till en fortsättning. Det är alltid bedrövligt när något går i stå och nu hoppas vi alla att det ska bli en bra informationsanläggning, välbesökt, vacker och lagom stor.
.
Faksimil ur Corren den 6 oktober 2010
.
Det blev en artikel i tidningen Corren igår om det här med Nobelarbetet. Jag tycker att den blev bra. Lagom balanserad och positiv.
Vill du läsa den kan du klicka på bilden och du hamnar då på en sida där jag efterhand samlar allt som händer kring detta med nobeldiplomen som jag utför.
.
Sen vill jag gärna passa på att tacka alla er som har hört av sig på olika sätt med gratulationer och vänliga hälsningar. Jag känner mig ödmjuk inför det hela och jag blir verkligen glad över er vänliga generositet. Tack så väldigt mycket!
.

1 kommentar:

  1. Regn är skönt..och mjukt och fint. Blåsten kan jag inte älska. Regn och blåst?? En besvärlig kombination!

    SvaraRadera