onsdag 14 september 2022

14 september - "Fåglar på mitt sätt"

I morgon drar jag iväg till SPF i Tranås för en ny portion av mitt bildspel "Fåglar på mitt sätt". Jag har ägnat några timmar de senaste dagarna åt uppdatering och nu känns allt fräscht och intressant igen. Så blir det roligare även för mig. 

Programmet är från 45 minuter långt men flexibelt upp till knappt 2 timmar för den som orkar. Det bygger på intressanta och aktuella rön om några svenska fåglar och är illustrerat av unika akvareller ur undertecknads fatabur.

Vill du boka detta bildspel i förenings regi ber jag dig kontakta mig per telefon eller mejl för överenskommelse och planering.

Välkommen med din beställning.

Gebbe Björkman

2 kommentarer:

 1. Så intressant! Och vilka vackra konstverk du skapar. Robin är min favorit efter alla vistelser i UK, så nära alltid i dotterns trädgård. Och mycket berättelser finns om samspelet med människan i hundratals år.
  Och den finns på mitt vackra julporslin🙂
  Har en kollega här som är britt och han fotar så fint, nu senast en blåhake i södra Stockholm, jag har aldrig sett den själv. Så vacker den är. Men inte släkt med rödhake vad jag förstod.
  Lycka till med din dag.

  SvaraRadera
 2. Hej Monica.
  Även jag har upplevt rödhakarna i Storbritanien vintertid, deras idoga sång och allestädes närvaro. Tillsammans med järnsparvar och gärdsmygar stämmer de upp en blandad kör från varje häck och buske i skog såvälo som i trädgård. Det är en skön njutning som nu också sprider sig till vårt land anlltmer.
  Ha det!

  SvaraRadera