fredag 13 september 2024

13 september - Boulespel i regn

Vi lyckades pricka in en av årets regnigaste dagar när vi träffades för boulespel hemma i Gebbes Petanque-arena härom dagen. Veckan innan och dagarna som följt har varit soliga och sköna men just i onsdags när Inger, Labbe och Staffan kom från Lejonkulan i Linköping med kulorna redo öste regnet ned från start till mål, tungt och tätt i alla de fem timmar som vi hivade klot.

(Alla följande foton har tagits av Ulla Björkman)


Men inte klagade någon. Inte alls! Vi boulespelare är vana vid alla väder, nästan i alla fall. Mot regn finns det kläder och torra trasor och att banan blev lite långsammare och mjukare var nog bara bra för mig, som ännu genomförde det mesta med en krycka i näven.


Labbe.

Nu är jag på gång igen, tror jag. Det var första gången på nästan två år som jag genomförde ett normalt boulepass och till hösten hoppas jag att foten ska ha läkt ytterligare.


Staffan.


Inger och jag bildar första laget.

Ulla servade oss tålmodigt och mycket uppskattat med både kaffe och pizza. Därvid gick vi in i uterummet och torkade oss en smula mellan varven. Sedan snabbt ut igen, så där typiskt för boulespelare, att inte missa en möjlighet till ett fint lägg eller en Calle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar