måndag 6 februari 2023

6 februari - Naturum Tåkern bjuder in

Detta utskick anlände nyss från Natururm Tåkern. Det bjuder in till möjligheten att kunna disponera en utställning om Tåkern och arbetet som pågår där. Gäller för Östergötland.

Jag tycker att det är ett passa-på-läge att dela med sig av. Länk finner du längst ner!Vill ni ha en tillfällig utställning om Tåkern hos er?
Vi letar just nu efter bibliotek och andra offentliga platser i Östergötland där vi kan ställa ut vår nya utställning om Tåkern. Det är en utställning om fåglarnas, människornas och mångfaldens sjö med en fin blandning av vackra bilder, fakta och citat från olika personer runt sjön. Förhoppningen är att utställningen ska inspirera till nya naturupplevelser samtidigt som den sprider kunskap om natur, friluftsliv, historia m.m. Utställningen behöver en golvyta på cirka fyra kvadratmeter. Vi levererar och hämtar utställningen och vi kan i samband med att utställningen finns hos er erbjuda ett föredrag om Tåkern. Vi tänker oss att den tillfälliga utställningen står hos er i cirka en månad, lite beroende på hur stort intresse för utställningen det finns. Själva utställningen kostar er inget men vill man boka till ett föredrag kostar det 1000 kr. Vi kommer prioritera platser i mindre orter och inom 1,5 timmes körtid till Tåkern. Intresseanmälan görs till

            naturum.takern@lansstyrelsen.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar