tisdag 17 november 2009

17 november - Färdig med skyltoriginalet!

.


Det är drygt en månad sedan jag började illustrera skylten om Gotlands rikkärr - och idag är jag färdig. Nu återstår repro och digitalt arbete och så småningom själva tryckningen. Det är inte utan att en liten suck av lättnad infinner sig just nu. Se länk till höger: "En skylt blir till".

*
Jag tittade in till min granne Polisstationen idag, av två anledningar.
1 - jag har återfunnit min förlorade plånbok. Den låg i papperskorgen under arbetsbänken i ateljén. Allt strul med spärrar och anmälningar är redan gjort. Nu får jag bita i det sura äpplet. Grejer förlorade ner i papperskorgar verkar vara ett av mitt livs många småöden.
2 - Jag efterfrågar ärendet om den möjliga utter som jag påträffade död på E4 vid Svartån den 12 november (se nedan). Svaret i polisens dator berättar, att djuret är tillvarataget som möjlig "mink" och sänt till "expert" för definitiv artbestämning.
OK - det kan möjligen vara ytterligare ett surt äpple att bita i, även om jag knappast tror det var en mink, möjligen en mård. Det återstår ännu att se alltså.
.

1 kommentar:

  1. Närmast osannolikt fin skylt! Det känns som att jag vill in i naturen och ta del av livet kring bäcken och kärret. Lysande!

    SvaraRadera