måndag 3 oktober 2022

3 oktober - Tillbaka ... lite

Det har gått bättre än jag trodde med eftervärken från fotoperationen. Kanske är det så att mina av polyneuropati delvis förlamade ben har dämpat smärtan som ammars skulle infunnit sig. Jag har  klarat mig utan stark smärtstillning och känner att jag hoppande på en fot med mitt "betastöd" klarar mig ganska bra ändå. Jag tar en daglig sväng runt kvarteret i min lånade rullstol och njuter av livet som pågår; björktrastarnas intåg och grönsiskeflocken i grannens stora tujahäck och sitter en stund vid rundeln där våra rosor Perfuma blommar för fullt! Solen värmer vårvarmt!

Alltså är jag redan i dag på fjärde dagen tillbaka i min ateljé. Bara för att jag så gärna vill. Jag har t o m målat akvarell, skvätt lite färg och improviserat ur huvudet ett rörigt virrvarr i Pollock/Richter-anda. Jag kallar resultatet för "Kratt" kort och gott. Det är inget att lägga på minnet, mera ett rehabilteringsförsök.

Vi hörs! Ta hand om er och njut i livet!


3 kommentarer:

  1. Din blogg skänker verkligen glädje! Välkommen åter!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att det gått så bra och att du kan ta dig runt med lite hjälp. Och redan är igång med konstverk och aktiviteter. Ta väl hand om dig och lycka till med allt som egen rehab och allt annat.

    SvaraRadera
  3. Tack Elisabet och Monica! Ni ger min dag mera ljus.

    SvaraRadera