fredag 20 februari 2009

22 februari - Välkommen till min Blogg


"Barrskogens insekter" är snart färdig.


Efter nattens snöfall har temperaturen stigit till nära noll för första gången på flera veckor. Ett lätt duggregn väter mitt ansikte på vägen till ateljén, där jag idag tänker försöka avsluta mitt stora arbete med planschen ”Barrskogens insekter”.


Alla insekterna är på plats och nu återstår endast lite bakgrundsteckning. Det är ett nytt steg framåt och sen är det dags för nästa och nästa ...


Ja, nu är jag alltså igång med min blogg på riktigt. Jag har ju skrivit i min dagbok på nätet sedan år 2000; långt innan det fanns något som kallas blogg. Det är inte lätt att helt plötsligt ställa om sig men från och med idag gör jag ett försök för att se hur det hela går och kommer att utveckla sig.

Som du märker kan du från och med idag skriva inlägg och kommentarer direkt in på sidan här, något som både jag och många besökare har saknat. Välkommen in min vän!

Ännu återstår mycket att justera på den här bloggen och det kommer jag att göra löpande. Utseendet kommer att förändras. Detta är bara början.

För att knyta kontakten bakåt med min dagbok, lägger jag in en länk här. Den går direkt till arkivet med andra ord. Glöm inte bort detta. Allt det jag skriver idag och framöver har sin nödvändiga historia och jag vill att du skall känna även den.

Gebbe Björkman

länk till mitt dagboksarkiv 19/3 2000 - 22/2 2009:

http://www.gebbe.com/dagboksintro.htm


4 kommentarer:

 1. Vad spännande pappa, det här kan bli riktigt bra tror jag! Mer direkt feedback och intressanta diskussioner som alla vi dagboksläsare får ta del av. Tack för en mysig helg också, kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Gebbe Vad roligt att du blivit inspirerad av omkulturbloggen att göra något nytt med din egen dagbok. Nu borde jag väl lägga in en länk till Omkultur men det vet jag inte hur man gör....

  SvaraRadera
 3. Jag grejar länken Eva.
  http://omkultur.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Skjutsingen - jag som trodde länken skulle aktiveras automatiskt.

  SvaraRadera