onsdag 8 januari 2020

8 januari - Akvarellmåleri dessutom ...

.
Tro inte att jag bara rotar i gamla album såsom man kan tro just nu av mina tidigare skriverier nedan. Alltid när jag målar behöver jag små pauser då och då för att samla kraft och få trygghet i att våga fortsätta som tänkt eller att förändra. Det är detta det handlar om, alltid har jag flera ting på gång samtidig, så ock nu alltså.

För ett par år sedan gjorde jag två stora akvareller av skrotbilar som instuderades vid Töcksfors i Värmland. Min tanke var redan då att jag skulle fortsätta det arbetet genom att måla ytterligare verk i ämnet. Idén som fortfarande lever i mitt huvud är att jag skulle vilja ha fram 5 - 10 stycken att presentera sammantaget i något bra galleri, kanske i Stockholm eller Göteborg där lämplig publik kan finnas. 
Ibland, eller ofta, kommer annat emellan när tankarn snurrar, åren har gått sen senast ...... men nu, tycker jag att det är dags att fortsätta. Den här gamla rostiga SAAB:en kanske kan bli något som färdig. Jag tror det. Idén är att skoja till det om "Rally i Värmlandsskogarna".
Vad tror ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar