torsdag 20 augusti 2009

20 augusti - inför Falsterbo Konsthall

Mitt stora verk - "Utdrag från en dagbok" - i akvarell under arbete.

Till alla mina vänner och släktingar säger jag nej just nu. Nej till nästan allting! Jag har inte tid! Jag tänker bli färdig med mitt konstprojekt som består av en jätteakvarell fylld av utdrag från min dagbok.
.
Detalj I

.Den skall iväg till en samlingsutställning på Falsterbo konsthall den 26 augusti med pressvisning och vernissage där under helgen som sen följer. Utställningens samlingsnamn är "Fågelsträcket" och den arrangeras samtidigt som hela fågelsverige vänder blickarna och resan mot Falsterbo, "Bivråkens dag" och det stora fågelsträcket som väntar.
.
Detalj II
.
Falsterbo konsthall
"Fågelsträcket" samlingsutställning

För sextonde året i rad visas det populära Fågelsträcket. Utställande konstnärer (17 st) arbetar i vitt skilda tekniker som till exempel olja, akryl. keramik, akvarell, trä, gouach, foto, screentryck och litografier.

Vernissage 29 august kl 12.00

Utställningen är öppen tisdagar - söndagar 12.00 - 17.00

Utställningen pågår till 27 september.
.
Detalj III
.
På näset vid Skanör - Falsterbo samlas den här helgen tusentals naturintresserade människor från hela Europa för att vara med om skådespelet. Utställningen "Fågelsträcket", som jag är kallad till, är en av de viktiga begivenheterna.

Detalj IV

Kom gärna dit du också. Jag tänker stanna under fyra dagar. Och jag vill passa på att hälsa också dig välkommen till utställningen i Falsterbo konsthall. Klicka på länk här till höger för att komma till konsthallens officiella sida.


Vi ses!
Gebbe

3 kommentarer:

  1. Vilket spännande verk, pappa! Där framför kan man nog bli stående åtskilliga gånger med nya detaljer som framträder hela tiden... Jag är så stolt och imponerad!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, verket trollband verkligen sin publik, bland andra mig. Roligaste idén på Fågelsträcket hittills!

    SvaraRadera