tag:blogger.com,1999:blog-8615853267275698248.post1401611641944820299..comments2024-03-15T12:24:51.677+01:00Comments on Gebbes Naturliga Dagbok: 1 september - ÄggsvampGebbehttp://www.blogger.com/profile/11090062886540570643noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8615853267275698248.post-7049563682154791812010-08-11T10:21:48.471+02:002010-08-11T10:21:48.471+02:00Tack Gebbe för dina bilder och beskrivning på den ...Tack Gebbe för dina bilder och beskrivning på den jätten jag hittade i går! Kände mig lite osäker, men tog hem den och vill nog försöka mig på att anrätta den också.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8615853267275698248.post-71338168059037585942009-10-30T09:43:09.258+01:002009-10-30T09:43:09.258+01:00Med den storleken på svamp och möjligheten att kun...Med den storleken på svamp och möjligheten att kunna krydda till angenäm smak borde ju faktiskt äggsvampen kunna bli en riktig höjdare även för t ex odling i stor skala.<br />Kanske riktigt lockande med en fantasinamn som: vit tryffelGebbehttps://www.blogger.com/profile/11090062886540570643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8615853267275698248.post-21155249878326606782009-10-16T09:52:44.060+02:002009-10-16T09:52:44.060+02:00Fantastiskt det här med Google. Hittade en bild ho...Fantastiskt det här med Google. Hittade en bild hos dej som passar till våra svampar som vi har kallat för äggsvampar utan att veta säkert. Men det är samma som på dina bilder, fast inte så många på samma ställe. Håller med om att smaken inte är nåt särskilt men vi steker skivor i smör och kryddor. Då blir det riktigt gott. Vad vore livet utan kryddor!Anonymousnoreply@blogger.com