fredag 1 juli 2016

1 juli - Imorgon är det Gammeldags marknad i Heda

.
... och jag är förstås på plats. Som vanligt. Sen starten faktiskt eftersom jag var med i arbetsgruppen då det hela började.
Och jag finns också såsom alltid under det blåvitrandiga presenningstaket över disken vid kyrkogårdsmuren intill Östergötlands vackraste kyrka som också är en av de äldsta, där jag i känd omfattning säljer direktmålad konst och andra artiklar såsom: tändsticksaskar, kort av många slag, muggar, böcker och brickor m m. 



Jag ser nu, lite senare skrivet alltså, att det är fel datum i affischen ovan. Naturligtvis är morgondagen den 2 juli, men det kan ju också vara så, att jag har råkat återanvända en gammal affisch. Nåväl - marknaden gäller i varje fall!

Nytt för i år vid min disk är förutom Göran Bergengrens bok KORP som jag har illustrerat rikt och på marknaden signerar med personlig hälsning och en liten akvarell, också fyra stycken alldeles nytryckta dubbla A5-kort med kuvert, motiv ur just nämnda bok och till ett hyfsat pris samt att jag vid lust och behov kommer att måla några små korp-akvareller på plats.



Heda marknad går en del men inte helt i Korpens tecken för mig i år alltså.


Hoppas att vi ses. 


Välkomna!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar