onsdag 28 november 2012

28 november - Fågelmix I

.
I helgen hade vi traditionell gåsfest i Tåkerns fältstation som avslut på årets alla gås- och andfågel-räkningar som genomförts. Denna gång träffades vi i det nya Tåkerns Vandrarhem vid Svanshals, som jag idag i tidningen ÖC förresten noterar har fått pris som "Årets nykomling i Sverige" av STF - Stort grattis till Hanna och Björn som driver sitt projekt så skönt och trevligt. Jag hoppas på stor framgång även fortsättningsvis!

Som vanligt hade jag snickrat till en tävling till evenemanget, vilken har sett lite olika ut från år till år. Den här gången upprepade jag ett koncept jag hittade på för många år sedan då jag tränade mig i bildsnickring i hemdatorns barndom. Något jag kan kalla - Fågelmix.

Jag bjuder er läsare att också ta del av ett första i en serie av fem sammansatta foton som jag presenterade för vännerna.
Viktigt att notera är att jag har lånat vilt bland fågelfotografier på nätet. Inget foto är alltså mitt eget. Så får man kanske inte göra även om jag har gjort om allt till oigenkännlighet. Men jag hoppas på förståelse och bjudsamhet för ett sånt här idealistiskt och oegennyttigt ändamål.

Ni är välkomna att svara genom att sända mig ett mejl, sen lägger jag ut de rätta svaren om någon vecka.
Varsågoda och lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar